Kantoor ruimte huren

Waarom is Brainstede een sterke partij?

Brainstede is een modern, hoogwaardig kantoorgebouw op een prominente plek in kantorenpark Middelland Zuid in Woerden. Ons bedrijfsverzamelgebouw ligt centraal in het Groene Hart, op een steenworp van het NS treinstation en de snelweg A12. Als eigenaar en medegebruiker kent PTI het pand als geen ander. We leiden je graag rond door de kantoorruimtes. Als verhuurder bieden we je graag een optimale werkomgeving. Goed gastheerschap zien we als onze natuur. Dat betekent betrokkenheid, korte lijnen en een professioneel (technisch) team dat snel kan worden ingezet.

Het parkeerterrein heeft voldoende parkeerplaatsen, ook voor relaties. Natuurlijk zijn er ruim voldoende oplaadpunten voor elektrische auto en fiets. Het pand is rolstoelvriendelijk. Op de begane grond vind je een gastvrije entree, twee personenliften, een binnentuin, een restaurant, goede koffie, vergaderruimtes en een licht, gemeenschappelijk trappenhuis met een eigentijdse uitstraling. De kantoorruimtes op alle verdiepingen zijn transparant van opzet. We hebben gewerkt met natuurlijke kleurstellingen en er is voldoende privacy om rustig te werken. Elke bedrijfsruimte heeft een pantry en zonweringen. Het gebouw is voorzien van topkoeling en met 300 zonnepanelen op het dak zorgen we grotendeels voor onze eigen energievoorziening. Kortom: een inspirerende werkplek waar je je snel thuis kunt voelen.

Nieuwsgierig geworden?

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
U kunt ook een e-mail sturen naar brainstede@pti.nl.

Contact

 Genoeg parkeerplekken

Imagine if we could create the most just workplace in the world. We would naturally be a magnet for all the great minds out there"

- Travis Kalanick