Faciliteiten

Welke faciliteiten heeft Brainstede u te bieden?

Restaurant

Op de begane grond vind je een gastvrije entree waar het bedrijfsrestaurant van Brainstede zich bevind. Hier kunt u elke dag terrecht voor een uitgebreide lunch (met gezond & lekker eten tegen kantineprijzen) of een lekker bakje koffie. Ook kunt u gebruik maken van afgescheiden lunchruimtes en kunt u vergader kamers huren.

Voldoende parkeerplek

Het parkeerterrein van Brainstede heeft voldoende parkeerplaatsen, ook voor u relaties. Natuurlijk zijn er ruim voldoende oplaadpunten voor elektrische auto en fiets. 

Gameroom

In samenwerking met onze partner Esport Game Arena is er op de begane grond een gameroom ingericht. Waar alle huurders zich na een drukke werkweek compleet kunnen ontspannen. De ideale combinatie met de vrijmibo!

Onze vierkante meters

De totale vloeroppervlakte van het Brainstede-pand is 4.197 m². Voor de verhuur zijn diverse kantoorunits beschikbaar. Je kunt een ruimte huren tussen de 25 m²  en 700 m². Wil je uitbreiden of krimpen in gebruiksruimte, dan kan dat natuurlijk ook (bij voldoende beschikbare ruimte).

De oppervlaktehoeveelheden per vleugel:
Eerste verdieping: circa 518 m²
Tweede verdieping: circa 518 m²
Derde verdieping: circa 223 m²

Wat kost een kantoorruimte bij Brainstede?

Wil je in Woerden een bedrijfs- of kantoorruimte huren, dan kan dat in Brainstede tegen een scherpe prijs. Opgeleverd is de ruimte voorzien van systeemplafonds met inbouwverlichtingsarmaturen, ramen van dubbel glas die open kunnen, kabelgoten voor communicatie-, data- en elektra, glasvezel kabels, centrale verwarming, mechanische ventilatie met topkoeling, gescheiden toiletten, een pantry met Quooker en laadpalen voor elektrische auto’s en laadmogelijkheid voor elektrische fietsen in een overdekte fietsenstalling. 

Wat betaal je aan servicekosten?

Als huurder van een bedrijfs- of kantoorruimte betaal je bij Brainstede ook servicekosten: jaarlijks is dat ongeveer € 25,- per m², exclusief BTW. Dit is een voorschot op basis van nacalculatie. Voor de service krijg je elektra, gas en water (inclusief vastrecht) in jouw kantoor en de algemene ruimten. De gemeenschappelijke ruimten, liften en beglazing buitenzijde worden schoongehouden, en de technische installaties en het terrein worden onderhouden. Ook betaal je mee aan de afvoer van het huisvuil en containerhuur en de assurantiepremie voor buitenbeglazing. Niet inbegrepen zijn de schoonmaakkosten voor je eigen gehuurde ruimte.

Nieuwsgierig geworden?

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
U kunt ook een e-mail sturen naar brainstede@pti.nl.

Contact

 Genoeg parkeerplekken

Imagine if we could create the most just workplace in the world. We would naturally be a magnet for all the great minds out there"

- Travis Kalanick