Huurders

Wie zijn je medehuurders?

Hier vind je een overzicht van onze huurders die in Brainstede zijn gevestigd. Wil jij ook een kantoor- of bedrijfsruimte huren – en dat levert soms mooie kruisbestuivingen op – neem dan contact op via het contactformulier.

Kliniek voor Tandheelkunst Woerden

Een lach voor het leven, dat is het credo van de Kliniek voor Tandheelkunst en daarop is hun professionele, betrouwbare en persoonlijke mondzorg gebaseerd. Veel van de tandartsen hebben -zich op hun eigen deelgebied gespecialiseerd om daarmee de best mogelijke zorg te leveren. Dat doen ze met de modernste technieken, preventieve tips en behandelingen met een glimlach.

www.tandheelkunst.nl

PTI, specialist in data

Voor vrijwel alle Nederlandse elektriciteits-, gas- en drinkwaterbedrijven is PTI partner voor het collecteren van grote volumes data. Gestructureerde of ongestructureerde data? Basis- of complexe processen? PTI maakt er presenteerbare informatie van. Met ultramoderne technologieën is de onderneming specialist in slimme (communicatie)oplossingen.

www.pti.nl

Mylette, dienstverlener voor de financiële industrie

Mylette heeft expertise, kennis en kunde op het gebied van bankieren, brokerage en investments. Haar basis ligt in de beurshandel en beurs transactieverwerking. Mylette’s belangrijkste kracht en drijfveer: kennis en een proactieve aanpak van veranderingen. De onderneming bedient ongeveer elk Nederlands financieel instituut met consulting en interim staffing. Hun dienstenpalet is volledig gemaakt met services en solutions.

www.mylette.nl

Surelock, de business crime preventors

Onze generatie zal de geschiedenisboeken ingaan als die ‘online’ is gegaan. De voordelen van het internet wegen op tegen de nadelen, maar berichten over identiteitsfraude, oplichting & datalekken zijn veel in het nieuws. Surelock is expert in informatiebeveiliging. Met partner F-Secure bieden ze bijvoorbeeld een oplossing voor het eenvoudig inventariseren en beheren van IT Security Risico’s. Deze geavanceerde software helpt klanten bekende kwetsbaarheden in platforms of web-applicaties te inventariseren.. 

www.surelock.nl

Kirema, we personalize your it!

KIREMA maakt werken sneller, veilig, toegankelijker en vooral ook veel leuker. Dagelijks profiteren vele gebruikers van de intuïtieve en inspirerende werkplek die dagelijkse bedrijfsactiviteiten goed en betaalbaar ondersteunt. 

www.kirema.nl

Trend, je zoekt geen personeel, je zoekt mensen.

Met persoonlijke aandacht en oprechte interesse in zowel onze kandidaten als in werkgevers, weten wij keer op keer de meest succesvolle match te maken. Dat is precies waarom wij al meer dan 30 jaar dé arbeidsbemiddelaar in de regio zijn. Met onze werkwijze besparen wij niet alleen tijd, wij voegen ook echt iets toe. We zijn trots op ons persoonlijke en betrokken imago en door onze werkwijze en de betrokkenheid van onze medewerkers maken wij dit al meer dan 30 jaar waar. 

www.trend.nl

Psymens, geestelijke gezondheidszorg voor volwassenen, jeugdigen en kinderen

PsyMens is een middelgrote GGZ-instelling met vestigingen in Utrecht, Nieuwegein, Woerden, Bilthoven en Amersfoort. Volwassenen, jongeren en kinderen die een op verandering en verbetering gerichte (psycho-)therapie nodig hebben kunnen hier terecht.

www.psymens.nl

EsperantoXL, automatisering passend maken.

EsperantoXL richt zich sinds 2002 op het ontwikkelen van slimme software oplossingen. Door processen te vereenvoudigen brengen we snelheid in organisaties. We bouwen innovatieve applicaties die operationele processen van onze klanten optimaliseren, we integreren deze naadloos in bestaande IT omgevingen en nemen de eindverantwoordelijkheid voor een continue beschikbaarheid.

www.esperantoxl.nl

Academie Tandartsenpraktijk

Goed opgeleide assistenten kunnen de tandarts op steeds meer gebieden bijstaan. Academie Tandartsenpraktijk verzorgt opleidingen en bijscholing in mondzorg. We doen dat door al onze opleidingen zo te ontwikkelen dat er een gedegen achtergrond gecreëerd wordt, er direct praktische verbinding is bij de dagelijkse werkzaamheden en dat de leerstof continue herhaald kan worden.

www.academietandartsenpraktijk.nl

Nieuwsgierig geworden?

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
U kunt ook een e-mail sturen naar brainstede@pti.nl.

Contact

 Genoeg parkeerplekken

Imagine if we could create the most just workplace in the world. We would naturally be a magnet for all the great minds out there"

- Travis Kalanick