Huurders

Wie zijn je medehuurders?

Hier vind je een overzicht van onze huurders die in Brainstede zijn gevestigd. Wil jij ook een kantoor- of bedrijfsruimte huren – en dat levert soms mooie kruisbestuivingen op – neem dan contact op via het contactformulier.

Kliniek voor Tandheelkunst Woerden

Een lach voor het leven, dat is het credo van de Kliniek voor Tandheelkunst en daarop is hun professionele, betrouwbare en persoonlijke mondzorg gebaseerd. Veel van de tandartsen hebben -zich op hun eigen deelgebied gespecialiseerd om daarmee de best mogelijke zorg te leveren. Dat doen ze met de modernste technieken, preventieve tips en behandelingen met een glimlach.

www.tandheelkunst.nl

PTI, specialist in data

Voor vrijwel alle Nederlandse elektriciteits-, gas- en drinkwaterbedrijven is PTI partner voor het collecteren van grote volumes data. Gestructureerde of ongestructureerde data? Basis- of complexe processen? PTI maakt er presenteerbare informatie van. Met ultramoderne technologieën is de onderneming specialist in slimme (communicatie)oplossingen.

www.pti.nl

Mylette, dienstverlener voor de financiële industrie

Mylette heeft expertise, kennis en kunde op het gebied van bankieren, brokerage en investments. Haar basis ligt in de beurshandel en beurs transactieverwerking. Mylette’s belangrijkste kracht en drijfveer: kennis en een proactieve aanpak van veranderingen. De onderneming bedient ongeveer elk Nederlands financieel instituut met consulting en interim staffing. Hun dienstenpalet is volledig gemaakt met services en solutions.

www.mylette.nl

Surelock, de business crime preventors

Onze generatie zal de geschiedenisboeken ingaan als die ‘online’ is gegaan. De voordelen van het internet wegen op tegen de nadelen, maar berichten over identiteitsfraude, oplichting & datalekken zijn veel in het nieuws. Surelock is expert in informatiebeveiliging. Met partner F-Secure bieden ze bijvoorbeeld een oplossing voor het eenvoudig inventariseren en beheren van IT Security Risico’s. Deze geavanceerde software helpt klanten bekende kwetsbaarheden in platforms of web-applicaties te inventariseren.. 

www.surelock.nl

IWITNESS, voor een veiligere wereld

IWITNESS levert al meer dan tien jaar bodycams en bijbehorende software en accessoires aan professionals bij de politie of in de beveiliging. Ze verkopen niet alleen, maar weten er ook alles van en delen graag hun ervaringen en kennis. Daarmee leveren ze graag een bijdrage aan een veiligere wereld.ons.

www.iwitness.nl

Collect, uw happy debiteurenbeheer!

Collect maakt het voeren van een correct en efficiënt debiteurenbeheer eenvoudig. Koppel jouw boekhoudprogramma aan Collect en start de happy flow. Het op orde hebben van jouw debiteurenbeheer was nog nooit zo eenvoudig.

www.collect.nl

Stream Incasso

Stream Incasso is meer dan een incassobureau. Wij incasseren op sociaal-verantwoorde wijze uw openstaande vorderingen en focussen daarbij op het behoud van de duurzame relatie die u met uw klant heeft opgebouwd. Wij gaan in gesprek met uw klant en zoeken naar een realistische en duurzame oplossing. 

www.stream-incasso.nl

Business Continuïteit Management (BCM) voor bedrijfscontinuïteit

Op de derde verdieping is een deel van de kantoorruimte gereserveerd voor MKB (plus)klanten met een abonnement op onze PTI BCM-uitwijklocatie. Zij kunnen van deze plek gebruikmaken binnen twee uur na een calamiteit: een turnkey kantoorruimte, compleet ingericht, met telefonie en hun eigen IT-infrastructuur. Overigens: ben jij als slimme ondernemer goed voorbereid op een calamiteit? Meer weten?

www.bcm-uitwijk.nl

Nieuwsgierig geworden?

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
U kunt ook een e-mail sturen naar brainstede@pti.nl.

Contact

 Genoeg parkeerplekken

Imagine if we could create the most just workplace in the world. We would naturally be a magnet for all the great minds out there"

- Travis Kalanick